Ruimte huren

Ruimteverhuur bij NeuroCentrumWest

Welkom bij NeuroCentrumWest in Izegem! Wij zijn verheugd om onze faciliteiten beschikbaar te stellen voor andere paramedische beroepen in de regio. Of u nu op zoek bent naar een rustige bureauruimte voor één-op-één consultaties of een ruime zaal voor groepslessen, workshops, infosessies en meer, bij NeuroCentrumWest vindt u de perfecte oplossing voor uw ruimtebehoeften.

Bij NeuroCentrumWest hebben we een hart voor mensen met een neurologische aandoening. We zetten ons dagdagelijks in om impact te hebben op iemands levenskwaliteit. Hiervoor geloven we sterk in een interdisciplinair verhaal. Door samen te werken kunnen we de patiënt en zijn mantelzorger ondersteunen op alle mogelijke facetten.


Bureauruimtes per dagdeel

U kunt bij ons bureauruimtes huren per dagdeel, zodat u de ruimte kunt gebruiken wanneer het u het beste uitkomt. Onze kamers zijn uitgerust met comfortabele meubels en bieden een rustige en familiale sfeer voor zowel u als uw cliënten.


Grote zaal voor diverse activiteiten

Onze ruime zaal is perfect voor groepslessen, workshops, infosessies, vergaderingen en andere evenementen. Met voldoende ruimte en moderne faciliteiten, kunt u hier de perfecte omgeving creëren voor uw activiteiten. Of het nu gaat om yogalessen, lezingen of teambuildingbijeenkomsten, onze zaal kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.


Waarom kiezen voor NeuroCentrumWest?

  • Centrale ligging in Izegem, gemakkelijk bereikbaar voor zowel professionals als cliënten.
  • Goed uitgeruste, toegankelijke faciliteiten.
  • Flexibele huuropties.
  • Gastvrije en professionele omgeving.
  • Betaalbare tarieven.
  • Jong en dynamisch team

Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven. Wij helpen u graag bij het plannen van uw ruimtegebruik bij NeuroCentrumWest.

Contactgegevens Ilse Vandenbroucke:
info@neurocentrumwest.be
0479/59.29.32


Ruimte huren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x