Collega worden?

NeuroCentrumwest is op zoek naar talent. Iemand met evenveel passie voor neurorevalidatie en goesting om ons team te vervoegen.

KINESITHERAPEUT NEUROLOGIE – ZELFSTANDIG STATUUT (M/V/X)

NeuroCentrumWest in Izegem is een groepspraktijk gespecialiseerd in neurologische revalidatie. 

Jobinhoud:

Je staat in voor de organisatie en realisatie van kinesitherapeutische behandelingen van patiënten met neurologische aandoeningen zoals Parkinson, CVA, spierziekten, MS… Bij deze doelgroep zijn het de dagelijkse activiteiten die moeilijker verlopen waardoor ze ook aan levenskwaliteit inboeten. Het is op die levenskwaliteit dat NeuroCentrumWest een impact wil hebben. Participatie in de maatschappij is hier een cruciaal onderdeel van. Daarom willen we meer zijn dan enkel een kinepraktijk en verwachten we dat onze kinesitherapeuten mee onze visie belichamen.

Tewerkstelling:

Het betreft een tewerkstelling als zelfstandig kinesitherapeut. Je start met een fulltime zwangerschapsvervanging (juni tem. augustus) nadien is er de kans op verlenging met een agenda die kan opgebouwd worden tot een fulltime. Je komt terecht in een geëngageerd team dat bestaat uit zaakvoerder Ilse Vandenbroucke en enthousiaste collega’s Maaike, Chloë, Stien, Ingeborg, Anke en Hanne. De agenda en planning van specifieke dagdelen worden in onderling overleg ingevuld.

We zoeken iemand…

 • met een diploma van master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.
 • met een passie voor neurologische revalidatie. Die vlot is in omgang bij een gevarieerde patiëntenpopulatie en patiëntgerichtheid hoog in het vaandel draagt.
 • die over de nodige zelfstandigheid beschikt om zijn/haar werk te plannen en te organiseren.
 • met enthousiasme en goesting om deze uitdaging aan te gaan.
 • die creatief is en out of the box durft denken.

Neurocentrumwest biedt…

 • een huiselijke warme sfeer onder collega’s en patiënten.
 • een goede teamspirit met regelmatig een leuke/leerrijke activiteit met de hele groep. Wij zijn geen individuele therapeuten maar werken als een team. Niet enkel in het uitwerken van de therapie maar ook bij het management van de praktijk word je betrokken. Zo werken we samen aan de toekomst van NeuroCentrumWest.
 • ruimte voor initiatief. We zijn een open-minded praktijk waar geen idee te gek is.
 • de kans om bij te leren in een gevestigde waarde in de neurorevalidatie. NeuroCentrumWest is een moderne, goed uitgeruste, praktijk met een duidelijke missie en visie.
 • een goed professioneel contact met artsen, specialisten en andere paramedici.
 • toffe, gemotiveerde patiënten die houden van creatieve oefentherapie.
 • bespreekbare voorwaarden voor therapeuten met ervaring binnen de neurokine.
 • de mogelijkheid om na een duurzame samenwerking een eigen vestiging van NeuroCentrumWest te openen.

Interesse of vragen:

Solliciteren kan door het mailen van je motovatiebrief en CV naar info@neurocentrumwest.be voor 24 maart. Geselecteerde therapeuten worden uitgenodigd op een gesprek (dit kan ook digitaal) in de week van 25 maart. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om Ilse te contacteren op 0479/59.29.32.


Collega worden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x